Martinique

View listings

martinique.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Martinique

Fastighet till salu i Martinique

Martinique är en bitter karibisk ö som ingår i den mindre Antillens skärgård. Tillhör Frankrike, dess kultur kännetecknas av en viss blandning av influenser från franska och västindien. Dess största stad och även huvudstaden är Fort-de-France. Martinique ligger i Karibiens mindre antiller i väst.

Ön har en vacker litterär tradition, musikalisk och gastronomisk, varje år involverar många utlänningar för sina sublima stränder och dess kulturella korsningar.

Många är de som vill bosätta sig, leva och arbeta i Karibien, för de europeiska medborgarna är Martinique helt klart en av de mest önskvärda destinationerna.

De bästa städerna att leta efter en fastighet till salu i Martinique är: huvudstaden Le Carbet och Saint-Pierre.

Om du letar efter en fastighet till salu i Martinique på ett lugnt ställe kan du välja Le Carbet.

Le Carbet är en stad som ligger mellan Fort-de-France och Saint-Pierre, tvättas av Vattnet i Karibiska havet, vid foten av berget Pelée som är en aktiv vulkan. Den har cirka 3 700 invånare som heter "carbetianos". Det tar sitt namn från floden Carbet, för här möter den sin mun.

Om du vill ha en fastighet till salu i Martinique och du behöver en plats med en historisk själ kan du välja Saint Pierre.

St Pierre-staden ligger på den karibiska kusten, nordväst om ön Martinique. Det grundades 1635 av Pierre Belain d'Esnambuc och blev huvudstad i Martinique, tills 1902 förstörde en förödande vulkanutbrott av Montaña Pelée den fullständigt, begravdes under lava och där omkom sina 30 000 invånare. Staden hade fram till dess ett bra arkitektoniskt arv av kolonialstil, varför det var smeknamnet "Antillernas lilla Paris"; nu kallas det "Pompeii i det tjugonde århundradet".

Om du är intresserad av fastigheter till salu i Martinique kan du välja mellan olika typer.

Fastigheter till salu i Martinique idag är vanligtvis stora restaurerade koloniala hus som har imponerande trädgårdar.

  •  
    Flytta till Martinique. Expatriate och bor i Martinique

        Sommaren kommer och vi har en stor överraskning i butik för dig. Vi kommer att tillåta dig att radikalt ändra ditt liv, med en enkel enkelriktad biljett till en av de vackraste karibiska destinationerna i världen. I hjärtat av den karibiska skärgården finns det faktiskt öar som är unika oc ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Villa F4 typ hacienda på en tomt på 602 m2 med fantastisk utsikt över Karibiska havet och det skalade berget. Den är utrustad på bottenvåningen i en i...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB